Startsidan Statens medieråd
Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad • Uppdaterad

Information om webbplatsen

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker att webbplatsen fungerar. Kontakta myndighetens registratur om du vill ge feedback, har frågor eller om det uppstår problem när du besöker webbplatsen.

E-post till registrator: registrator@statensmedierad.se

Bilder

Du kan ladda ned bilder på vår direktör på sidan Press/Pressbilder. Om du använder våra bilder ange alltid fotografens namn (Anna-Lena Ahlström).

Övriga bilder som används på statensmedierad.se äger vi inte bildrättigheterna till. Vill du använda dessa kan du inte hänvisa till Statens medieråd som källa, utan då måste du följa de creative commons-villkor som just den bilden har alternativt vända dig till ansvarig bildbyrå. Du hittar uppgifter om bilderna i bildtexten.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar med att förenkla och förbättra våra texter för att de ska vara lätta att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Du kan få webbplatsens innehåll uppläst via länken Lyssna i Hjälpmenyn. Det finns undantag som lyssnafunktionen inte kan läsa, som exempelvis bildkarusellen på startsidan. Men om du klickar på länkarna i karusellen kommer du till en sida som kan läsas upp.

På lättläst svenska finns basfakta om Statens medieråd. Du hittar länken till lättläst i Hjälpmenyn högst upp på sidan.

> Här kan du ta del av vår tillgänglighetsredogörelse

Öppnas i nytt fönster

Länkar till filer öppnas alltid i nytt fönster. Länkar till andra webbsidor öppnas alltid i samma fönster.

Information på engelska

Den engelska informationen under Other lanuages/In english är ett mindre urval från den svenska delen av webbplatsen.

Webbläsare

Statensmedierad.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Formatet PDF

Alla våra rapporter och andra publikationer finns i formatet PDF. För att kunna läsa behöver du ladda ner Adobe Acrobat Reader, som finns i gratisversion.

> Ladda ner en gratisversion av Acrobat Reader här Länk till annan webbplats.

Mer om webbplatsen

> Gå till sidan Om kakor
> Gå till sidan Om personuppgifter
> Gå till sidan Tillgänglighetsredogörelse

Kontakta oss

Om du har frågor och funderingar kan du alltid kontakta oss på registrator@statensmedierad.se